PRINCIPALELE COMPETENTE

Vezi un scurt sumar al produselor noastre

STAGEMOBIL S

Scena Mobila S este cea mai mică scena mobila cu o suprafață de 17 m². Avand dimensiuni de 4,40 m x 3,75 m, acesta poate fi instalata de o persoană în doar 15 minute și este perfect potrivita pentru evenimente mici. O scena ideală pentru discursuri, stand-up, DJ sau trupe mici, pentru grădinile de vara și toate evenimentele mici.

STAGEMOBIL L

Scena Mobila L, cea mai vanduta scena mobila a noastra, este ușor de operat, poate fi instalata de o persoană în 20 de minute și este disponibila în două formate. În plus față de calitatea așteptată de înaltă calitate, se remarcă, de asemenea, prin flexibilitatea și este potrivita pentru orice eveniment. Citatul unui client: „Este o scenă cu tot ce insemna cântece, dansuri si muzica!”

STAGEMOBIL LR

Scena Mobila LR scena mobila, o versiune fantastică semi-rotunda a versiunii Stagemobil L cu o dimensiune de 7 m x 6,10 m, poate fi acționată și instalată de o singură persoană și este gata de utilizare în doar 45 de minute. Această scena semi-rotunda va evidentia cu adevărat evenimentului dumneavoastra.

STAGEMOBIL XL

Scena Mobila XL, cu o dimensiune preferata de 8 m x 6 m, respectă standardele industriei de evenimente. Acest model de scena mobila este ideal pentru evenimente de dimensiuni medii sau ca o a doua scena la festivaluri mari. Și poate fi instalata de o singură persoană în doar 30 de minute.

STAGEMOBIL XXL

Scena Mobila XXL cu o suprafață de 61 m² este ideala pentru evenimente și festivaluri mai mari. O scena mobilă care lasă organizatorilor o mulțime de opțiuni pentru iluminare și sunet și, chiar și cu o dimensiune a scenei de 10 m x 6,10 m, poate fi instalata de o persoană în doar 30 de minute

STAGEMOBIL XLR

Scena Mobila XLR este scena noastră semi-rotunda mare, o variantă atrăgătoare, cu o dimensiune de scenă de 9 m x 6,10 m, care oferă un cadru excelent pentru evenimente ce pot varia de la rock la clasic. Această scena mobila cu o suprafață de 55 m² respectă cele mai înalte standarde.

STAGEMOBIL STAND 122

Indiferent dacă este vorba despre un spectacol de hipism, un teatru în aer liber sau un turneu sportiv, Scena Mobila Stand 122 oferă audientei 122 de locuri acoperite la orice eveniment. Un confort sporit este asigurat de scaunele ergonomice cu spătar, siguranta spectatorilor, iar culorile scaunelor pot fi selectate individual. Aspectul și designul sunt foarte atrăgătoare, iar spectatorii VIP pot „să își ia locul” la evenimentele tale.

BINE AI VENIT LA SCENE-MOBILE.RO

Expertii tai in tehnologia scenelor mobile

BENEFICIATI DE CALITATE – PRODUS IN GERMANIA

Când vine vorba de producerea scenelor noastre mobile, putem vorbi de peste 90 de ani de experiență a firmei Karl Eckart Fahrzeugbau GmbH. Cu o expertiză solida în construcția de vehicule, ne-am apucat acum 18 ani sa producem scene mobile și scenele STAGEMOBIL au ajuns in intreaga lume. Clienții satisfăcuți sunt prioritatea noastră cea mai mare!

SCENELE NOASTRE

Viziunea noastră este să oferim scene de o înaltă calitate care pot fi instalate de către o persoană, care au o durata de viață ridicată și un nivel de operare foarte sigur.

PRODUS IN GERMANIA

Inovația continuă a produselor noastre, managementul meticulos al calității (certificat în conformitate cu standardul European EN 1090), precum și optimizarea continuă a sistemelor existente fac din fiecare scena Stagemobil un dispozitiv de încredere pentru orice eveniment. Pe baza certificării de fabricatie și certificării aluminiului și oțelului, garantăm clienților noștrii o producție extrem de eficientă și profesională. Noi nu facem doar scene, noi trăim și respirăm STAGEMOBIL si vom gasi solutia perfecta pentru fiecare cerere speciala.

ECHIPA NOASTRA

Echipa noastră este aici pentru a vă răspunde la întrebările dumneavoastra. Nu ezitați să ne contactați, așteptăm cu nerăbdare să vă auzim!

SERVICIUL CLIENTILOR

Ati intrat deja in echipa STAGEMOBIL?
Vom continua sa oferim piese de schimb clientilor nostrii pentru toate modelele de scene. Daca ne furnizati numarul de identificare al scenei STAGEMOBIL vom garanta livrarea pieselor de schimb.

ESTI INTERESAT DE O OFERTA DE PRET?