DESPRE NOI

Stagemobil Eckart Fahrzeugbau GmbH este o afacere de familie care a activat în domeniul construcției de autovehicule începând cu anul 1926. Prima scena mobila Stagemobil a fost fabricata și livrata în anul 1997. De atunci compania s-a specializat în domeniul scenelor mobile de evenimente și astăzi are peste 25 de angajați.

Compania DIRECT SOUND SRL este reprezentant al Stagemobil Eckart Fahrzeugbau GmbH pe Europa de Est (Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Ukraina si Rusia).

Daca doriti o scena mobila STAGEMOBIL apelati cu increde la specialistii nostrii si vor gasi cu siguranta scena care vi se potriveste.
Daca vrei sa te convingi de calitatea STAGEMOBIL va asteptam la sediul nostru din Bacau, str. Izvoare117C. Aici putem sa vedeti cum functioneaza si cum se monteaza o scena mobila STAGEMOBIL.

Vorbim urmatoarele limbi: romana, engleza, franceza, rusa si maghiara.

Prezentare

Puteți descărca catalogul produselor noastre.

Scene Mobile - scena mobila

MISIUNEA NOASTRA ESTE PERFECTIUNEA!

Personalul nostru bine pregătit și cu o înaltă calificare, utilajele moderne și procesele de producție eficiente care sunt optimizate in permanenta, permit o productie precisă la cele mai înalte standarde.

CERINTA DUMNEAVOASTRA ESTE PROVOCAREA NOASTRA

Producția componentelor și asamblarea tuturor modelelor Stagemobil are loc în fabricile noastre. Astfel garantăm o calitate constantă și permite o implementare rapidă a cerințelor speciale individuale.

INTODEAUNA LA TIMP CU STAGEMOBIL

Instalarea unei scene mobile STAGEMOBIL se realizeaza foarte rapid, ofera costuri scăzute de personal, opțiuni de configurare flexibile, un grad înalt de siguranță și respectarea reglementărilor in vigoare. Toate acestea sunt obiectivele noastre și, din acest motiv, oferim soluția perfectă pentru orice fel de evenimente în aer liber, indiferent de ce, când sau unde. Inovația continuă a produselor, o gestionare precisă a calității și optimizarea constantă a sistemelor existente fac ca fiecare Stagemobil să fie un partener de încredere pentru orice eveniment. Noi construim – voi inchiriati, iar cand veti vedea cat este de profitabila o scene mobila va veti intoarce la noi.

DEVINO STAGEMOBILIST, SE MERITA!

ECHIPA STAGEMOBIL

Ne asigurăm că veți fi întotdeauna îndrumați către persoana potrivită. Nu ezitați să ne contactați, vom găsi soluția potrivită pentru a vă îndeplini cerințele.

Jürgen Eckart

Manager General si CEO

Jürgen este directorul general și proprietarul companiei Stagemobil Eckart Fahrzeugbau GmbH. Ca absolvent facultatii de inginerie mecanica si inginer expert in sudura deține management-ul companiei, acoperind totul – de la comenzi la livrare.

Thomas Wieners

Directorul fabricii

Thomas este managerul nostru de producție și responsabil pentru producția și asigurarea calității. Este un perfecționist unic și în toate produsele noastre veti gasi munca si pasiunea lui.

Christian Homburg

Managerul de ansamblare

Christian este managerul nostru de asamblare și se asigură că fiecare scena mobilă este perfect asamblată, echipată cu toate opțiunile necesare și livrată la timp către client.

Julia Hillmaier

Asistent de vanzari / Manager de birou

Julia se ocupa de managementul ofertelor de cumpărare și vă va asigura că vă îndreptați către contactul corect cu solicitările dvs. Ea păstrează datele în ordine, asigurându-ne că afacerea noastră functioneaza ca un ceas.

Condrea Codrin

Reprezentant de vanzari Europa de NE

Daca doresti o scena STAGEMOBIL dar esti inca nehotarat, sigur trebuie sa iei legatura cu Codrin. Este persoana care poate sa iti demonstreze ca, ce am scris pe acest site nu sunt doar cuvinte ci sunt fapte. El este persoana care lucreaza cu aceste scene, castiga bani cu ele, si ce este cel mai important este ca te poate ajuta si pe tine sa faci la fel.

CALITATEA STAGEMOBIL

Scene Mobile - Direct Sound